A apărut primul număr al revistei ”Dynamis” din anul 2023

364
A apărut primul număr al revistei ”Dynamis” din anul 2023 - xrevistadynamis-1674476561.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a făcut public un nou număr al revistei „Dynamis”, primul din anul 2023, realizat în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Constanța.

Publicația se dorește un instrument util în pregătirea examenelor naționale și de aceea în acest al 14-lea număr au fost publicate subiectele de la simularea județeană din luna decembrie 2022, însoțite de baremele de evaluare și notare. În cele 375 de pagini elevii vor putea găsi mai multe variante de subiecte de lucru.

Variantele de subiecte au fost formulate având drept reper modelele de subiecte publicate de Ministerul Educației și evaluează competențele și conținuturile din programele școlare în vigoare, pe baza unor tematici de examen adaptate/corelate cu materia predată. Paleta generoasă a tipurilor de itemi de evaluare asigură o chestionare profundă a cunoștințelor și a capacității voastre de transfer și de aplicare. Subiectele propuse sunt însoțite și de baremele de evaluare și de notare, ce prevăd acordarea punctajelor pentru o modalitate corectă de rezolvare a cerințelor”, se arată în argumentul la numărul 14 al revistei „Dynamis”, care poate fi accesată în format pdf AICI. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4154 secunde