După doar două săptămâni de cursuri, vine o mini-vacanță

438
După doar două săptămâni de cursuri, vine o mini-vacanță - xminivacanta-1673182295.jpg

Articole de la același autor

De astăzi, 9 ianuarie, se reiau cursurile în cel de-al treilea modul de cursuri al anului școlar 2022-2023, care durează, teoretic, până vineri, 17 februarie 2023, când, la decizia Inspectoratului Școlar Județean Constanța, este programată o săptămână de vacanță, în perioada 20-26 februarie 2023, pentru elevii constănțeni.

Teoretic, pentru că, practic, după doar două săptămâni de școală, sâmbătă, 21 ianuarie, se intră într-o mini-vacanță, până marți, 24 ianuarie 2023, când este sărbătorită Ziua Unirii Principatelor Române.

Conform unui ordin de ministru, urmează ca materia să fie recuperată până în 28 februarie.

Reamintim că reluarea cursurilor în acest al treilea modul se face pe fondul unei stări de alertă epidemică, declarată de Ministerul Sănătății ca urmare a creșterii îngrijorătoare a numărului de cazuri de gripă. Tocmai de aceea, printre recomandările adresate și de Ministerul Educației, ministrul Ligia Deca mai recomandă școlilor „să limiteze accesul persoanelor care nu au legătură directă cu procesul educațional pe perioada intensificării transmiterii virusului gripal. Așa cum spuneam, avem promisiuni de sprijin din partea DSP-urilor pentru școli și pentru inspectorate, în așa fel încât toate informațiile necesare atât școlilor și personalului acestora, cât și părinților să fie puse la dispoziție”. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3833 secunde