"Anotimpul dragostei" se revarsă la Muzeul de Artă

1983
Duminică, 4 iulie, ora 18, Muzeul de Artă va fi gazda spectacolului aniversar "Anotimpul dragostei", organizat de Asociația Opera Viva, condusă de Bogdan Ocheșel.
Un eveniment care va cuprinde mai multe zone artistice - muzică, pictură și teatru -, dedicat sopranei constănțene Aida Abagief, care și-a serbat de curând ziua de naștere, și față de care baritonul Bogdan Ocheșel ține cu tot dinadinsul să-și exprime recunoștința.
În cadrul spectacolului îi vom putea asculta pe tenorul Florin Diaconescu, unul dintre primii elevi ai Aidei Abagief, pe Mihail Varga (flaut), pe Agnes Marinică – Grando (pian), pe elevul Andrei Rusu care, de asemenea, va cânta la pian, pe soprana Mariana Colpos, pe Bogdan Ocheșel și pe Daniel Sărăcescu (pian). Totodată, vom putea asista la recitaluri de poezie de dragoste pe care îndrăgiții actori Diana Cheregi și Radu Niculescu le vor susține. Nu va lipsi nici arta plastică, Alexandra Bădilă urmând să verniseze o expoziție de pictură. Lor li se va alătura corul Colegiului Național de Arte "Regina Maria", dirijat de prof. Horațiu Alexandrescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9561 secunde