Bucuria de a dărui a micuților elevi pentru semenii lor

151

Articole de la același autor

Dacă în luna precedentă, preșcolarii din cadrul Școlii Primare "Petre Ispirescu" au pregătit și apoi au oferit cu mânuțele lor cadouri copiilor din mediul rural, dovedind solidaritate și compasiune, în luna decembrie, șirul acțiunilor caritabile continuă cu un alt proiect, acțiunea caritabilă "Din inimi de copii pentru copii", ajunsă în acest an la cea de-a șasea ediție.

În cadrul acțiunii desfășurate în incinta Vivo Shopping Center (Maritimo), a fost organizată o expoziție cu vânzare, produsele expuse fiind obiecte și decorațiuni de Crăciun confecționate de preșcolarii și elevii unității sub îndrumarea atentă a cadrelor didactice. De asemenea, pe scena din apropierea standurilor amenajate, preșcolarii și școlarii unității au prezentat pe parcursul a două ore, un spectacol ce a cuprins numere de dans și muzică.

La finalul acțiunii caritabile "Din inimi de copii pentru copii", suma strânsă, în valoare de 14.638 lei, a fost donată Asociației "Dăruiește Aripi" în vederea dotării cu echipamente medicale a Secției Urgențe Copii, din cadrul Spitalului Județean Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3806 secunde