Concursul pentru funcțiile de director. "Monștri sacri" nu abandonează cursa. Iată lista completă a candidaților

8801
24
Concursul pentru funcțiile de director.

Articole de la același autor

Încă o nouă etapă a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director sau de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Constanța s-a mai scurs, prin publicarea rezultatelor verificării dosarelor de înscriere depuse de candidați. Din cele 238 de dosare depuse, 217 au fost validate și 21 respinse, în condițiile în care Inspectoratul Școlar Județean Constanța a scos la concurs 197 de posturi de directori și 82 de directori adjuncți. 


Cum era de așteptat, directorii liceelor de top constănțene nu abandonează… barca, cu excepția că la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" nu s-a înscris nimeni pentru funcția de director adjunct.


La Colegiul Național "Mihai Eminescu", prof. Stelian Marinescu candidează pentru funcția de director, iar pentru adjunct a apărut candidatura prof. Bianca Virginia Ibadula.


La Colegiul Național de Arte "Regina Maria", prof. Simona Balteș și Doinița Mitrică sunt candidatele pentru funcția de director. La Palatul Copiilor, toți cei trei candidați își încearcă norocul pentru ambele funcții, aceștia fiind Cosmin Badea, Roxana Mitan și Cristina Mirela Barabaș.


Un singur candidat este înscris pentru trei unități: prof. Anișoara Mihaela Vișan, pentru grădinițele cu program prelungit "Albatros" și "Lumea Florilor" din Năvodari, dar și pentru "Căsuța de turtă dulce" din Constanța.


Fostul inspector general adjunct prof. Iris Sarchizian candidează pentru ambele funcții la Școala Gimnazială nr. 38 "Dimitrie Cantemir", având un singur contra-candidat la funcția de adjunct, pe prof. Laura Popa, care mai candidează și la Școala Gimnazială nr. 12.


La Școala Gimnazială nr. 28 "Dan Barbilian" candidează prof. Doina David, în timp ce actualul director Mihaela Niculae își dorește să fie director la Școala Gimnazială nr. 5 "Nicolae Iorga". Nu au nici un candidat școlile nr. 40 și nr. 11, cum nici la Școala nr. 43 "Ferdinand" nu s-a înscris nimeni pentru funcția de director, ci doar de director adjunct.


Jocuri de culise sau de… interese
Nici nu se afișaseră bine listele cu validările candidaturilor că deja se făceau speculații pe marginea metodologiei, care prevede ca în cazul în care directorul actual nu se înscrie sau pică la acest concurs să nu mai aibă dreptul să fie numit prin detașare în interesul în învățământului, până la organizarea unui nou concurs. Dar oare dacă s-a înscris la o altă unitate decât cea unde este director acum…


Proba scrisă va avea loc miercuri, 12 octombrie, la Liceul Teoretic "Lucian Blaga" din Constanța, începând cu ora 10, iar evaluarea va fi făcută în aceeași zi, începând cu ora 12.30.
Comentează știrea

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Intrebare pentru
7 octombrie 2016
Niculae Mihaela

De ce lasati Scoala 28 unde colectivul de cadre va vrea si va doriti Scoala 5? Ceva nu este in regula.

Miha
8 octombrie 2016
Lapusneanu

Ma intorc. Si pre multi am sa popesc.

Miha stan
8 octombrie 2016
First step

Mai bine ii pupi in...cur! Mai, stan, draga!

Răspuns la: Lapusneanu
Adăugat de : Miha, 8 octombrie 2016
Ma intorc. Si pre multi am sa popesc.
James BagaBond
8 octombrie 2016
Doamna jurnalist,

Mai puneți un i la monștri. Suna ca naiba nearticulat.

Măi, măi...
8 octombrie 2016
Uite Miha, nu e Miha?!?

Plimba-te pe bulevardul Alexandru Lapusneanu si trage aer adanc in piept, poate iti revii! Te asteapta vremuri interesante in urmatorii 4 ani. Cum asa, mai miha? Nu te-ai inscris la concurs ? Nu mai vrei sa fii directoare? Ceva nu e in regula.....ceva e putred in scoala -jucarie.

Vreau sa fiu director
8 octombrie 2016
nu conteaza scoala

Un om slab,unde-l pune ISJ-ul acolo se duce.Probabll trebuie sa desfiinteze si scoala 5 ,cum a desfiintat anul trecut scoala 6.La sc.28 se intoarce titularul ?

Răspuns la: Niculae Mihaela
Adăugat de : Intrebare pentru, 7 octombrie 2016
De ce lasati Scoala 28 unde colectivul de cadre va vrea si va doriti Scoala 5? Ceva nu este in regula.
alberta
8 octombrie 2016
anulat

stati linistiti. concursul va fi anulat in decembrie pentru vicii de procedura, vechii directori vor fi reinstalati si un nou concurs se va tine in iulie 2017

Jenny Databag.
8 octombrie 2016
E corect cu un singur i.

E corect cu un singuri i, doamna jurnalistă nu a avut în vedere pe toți "monștrii" sacri - că e mulții -, ci doar pe uni dintre domniilor lor.

Răspuns la: Doamna jurnalist,
Adăugat de : James BagaBond, 8 octombrie 2016
Mai puneți un i la monștri. Suna ca naiba nearticulat.
Intrebare pentru ISJ
8 octombrie 2016
Inscrieri clasa pregatitoare Sc.6

Care este rezultatul cercetarii de la Scola 6 C-ta in legatura cu inscrierea elevului XY la clasa pregatitoare ,ce a avut la dosar o copie a cartii de identitate a unei doamne educatoare de la gradinita structura scolii 6.( potrivitre de nume ,domiciliu Constanta ,varsta dubla mamei etc.)

POPESCU
8 octombrie 2016
Scoala 29

Cum e posibil ca din randul cadrelor didactice ale scolii sa nu candideze nimeni ? Chiar nu va intereseaza viitorul scolii?

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3092 secunde