Frumoasă inițiativă la Liceul Teoretic "Callatis" din Mangalia

Cine are cel mai frumos animal de companie

493
O inițiativă cu totul specială, al cărei exemplu ar merita urmat, a avut loc, recent, la Liceul Teoretic "Callatis" din Mangalia. Ea ține de pasiunea și dragostea copiilor pentru animalele de companie.
Elevii ciclului primar și gimnazial au desfășurat acțiunea "Să iubim animalele!", dedicată Zilei Mondiale a Animalelor, desfășurată sub coordonarea directoarei Livia Costache și a prof. Georgeta Lungu și Melania Chelaru. Activitatea a cuprins trei secțiuni, respectiv expoziție de papagali, hamsteri, iepuri, pești, broaște țestoase și porcușori de Guineea, o altă expoziție de măști de animale și o paradă a cățeilor.
O atenție deosebită s-a acordat stării de sănătate a animalelor prezente, medicul veterinar Lucian Miloșan verificând și carnetele de sănătate ale acestora.
Animalele au fost apreciate pentru frumu-sețea lor, dar și pentru numerele de dresaj pe care le-au executat, stăpânii fiind recompensați cu diplome și cupe, oferite de Zeadin Murat, reprezentatul Asociației chinologice "Hobby" Constanța.
Numărul mare de participanți prezenți la toate cele trei secțiuni demonstrează faptul că elevii liceului iubesc și îngrijesc animalele, considerându-le prieteni mai mult sau mai puțin tăcuți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Tânără dispărută de acasă
Pagina a fost generata in 0.9528 secunde