Concert Marius Mihalache band, în Parcul Tăbăcărie

302
Concert Marius Mihalache band, în Parcul Tăbăcărie - concertmariusmihalache-1630087154.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a treia ediţie a festivalului „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin” se apropie de final. Publicul este invitat și în această sâmbătă, în Parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatru, pentru a se bucura de o seară de neuitat.

În penultima zi a evenimentului, sâmbătă, 28 august, de la ora 21.00, pe scenă va urca... Săftița. Acesta este numele concertului cu care Marius Mihalache, frumoasa sa soție, Arabela Nicolau, și band-ul lor se vor prezenta în fața publicului constănțean. „Săftița” se numește și piesa pe care a compus-o Marius Mihalache, pe versurile Arabelei Nicolau, pentru a celebra nașterea fetiței lor, Emily.

Concertul a fost susținut și la ediția 2020 a „Serilor de teatru la Pontul Euxin” bucurându-se de mult succes. Intrarea este liberă.

Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, care se desfășoară în perioada 6-29 august, este un proiect organizat de Ioana Cătălina Oțeleanu PFA în parteneriat cu Facultatea de Arte-Universitatea „Ovidius” din Constanța și Uniunea Teatrală din România, cu finanțarea Primăriei Municipiului Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5128 secunde