CONCURS de Dragobete! Câştigă două abonamente de două persoane, la MASSIF, CEL MAI AȘTEPTAT FESTIVAL DE LA MUNTE

6604
CONCURS de Dragobete! Câştigă două abonamente de două persoane, la MASSIF, CEL MAI AȘTEPTAT FESTIVAL DE LA MUNTE - massif202303031903245666frd--web-1707727080.jpg

Articole recomandate

Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov. Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană vine cu o abordare wild și cu multe activități și momente de neuitat pentru iubitorii de muzică, distracție și munte.

La cea de-a doua ediție a festivalului Massif, fanii se vor bucura alături de Claptone, Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky, Shimza, GORDO, Valeron, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré. Artiști apreciați la nivel național completează lineup-ul, precum Killa, Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The Hollygood Gang.

CONCURS

Şi pentru că se apropie mult iubita sărbătoare a iubirii la români, Dragobetele, punem la bătaie DOUĂ ABONAMENTE DUBLE pentru toţi cei care doresc să trăiască cea mai intensă experiență de la munte și să descopere ce înseamnă lumea sălbatică a celui mai nou festival montan din România.

Tot ce trebuie să faceţi este să participaţi la concursul nostru, care se va desfăşura pe pagina de Facebook a cotidianului „Cuget Liber”:

1) Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani (împlinită la data extragerii).

2) Tăguiește un prieten într-un comentariu la postarea care anunță concursul pe contul https://www.facebook.com/cugetliber.

3) Poți lăsa mai multe comentarii, dar cu prieteni diferiți etichetați (obligatoriu cu cont de Facebook).


Extragerea se va realiza pe data de 15 februarie și vor intra în concurs doar cei care au respectat toate condițiile.

Alegerea câștigătoarei/câștigătorului va fi realizată prin intermediul random.org.

* Ulterior, câştigătorii vor fi contactaţi prin mesaj privat, întrucât abonamentele vor fi trimise pe adresele de email.

Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook a ziarului Cuget Liber (https://www.facebook.com/cugetliber), anunțul urmând a fi fixat în partea de sus a paginii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5592 secunde