Concurs de pictură pentru "Prietenii naturii"

383
Concurs de pictură pentru

Articole de la același autor

Copiii pasionați de artele plastice sunt provocați de Fundația Breath - România la Concursul "Prietenii naturii", concurs de creație artistică cu tematică ecologică și socială, care vizează implicarea elevilor în acțiuni de promovare a incluziunii sociale și dezvoltare durabilă prin educație și management pentru mediul înconjurător.

Tema competiției, "Prietenii naturii", poate fi abordată realist sau simbolic. Lucrarea poate fi realizată în creion, cărbune, peniță, acu-arelă, tempera, culori acrilice, tehnică mixtă, însă nu sunt ex-ceptate nici alte tehnici de lucru. Lucrările pot fi aduse personal sau transmise până pe data de 2 martie 2016, prin poștă la adresa: Fundația Breath - România, orașul Techirghiol, strada Ovidiu nr. 20 B, cod poștal 906100, județul Constanța.

Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Liceul Teoretic "Emil Racoviță" și Asociația de Părinți a Liceului Teoretic "Emil Racoviță" și beneficiază de sprijinul profesorului de educație plastică Violeta Oprișan și a învățătoarei Ancuța Măciucă. Fiecare lucrare va avea indicat pe verso numele și pre-numele elevului (cu majuscule), vârsta (clasa) elevului sau copilului, școala de proveniență, numele profesorului (dacă lucrarea este coordonată de un cadru didactic).

Premianții vor fi anunțați pe 10 martie, pe pagina de Facebook Breath România și pe website-ul www.breathcareforkids.com. Se vor acorda premii în funcție de numărul de lucrări primite pentru fiecare categorie. Premiile constau în diplome și acuarele, pânze pentru pictură, seturi de pensule etc. Cea mai bună lucrare va fi utilizată în toate materialele publicitare ale Fundației Breath - România în cursul anului 2016. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5844 secunde