„Cultura Erasmus+” oferă șansa elevilor și profesorilor de a rămâne conectați la schimbări

163
„Cultura Erasmus+” oferă șansa elevilor și profesorilor de a rămâne conectați la schimbări - whatsappimage20221031at153418-1667223976.jpeg
În perioada 26-27 octombrie 2022, la Sibiu, a avut loc întâlnirea Ambasadorilor Erasmus+ și Corpul European de Solidaritate, comunitate care are drept scop promovarea educației, a valorilor europene, a învățării sub toate aspectele ei, de altfel, obiective de dezvoltare pentru perioada 2021-2027.

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a fost reprezentat de inspector școlar pentru proiecte educaționale, prof. Claudia Portase, care este și unul dintre Ambasadorii Erasmus+ pentru județul Constanța.

„Pentru mine, a fi Ambasador Erasmus+ și Corpul European de Solidaritate înseamnă, în primul rând, oportunitatea de a face parte din cea mai de succes comunitate de învățare, este o ocazie de a împărtăși experiențe, dar și de a promova „cultura Erasmus+”. Învățarea continuă nu este un slogan, este necesară și utilă pentru a rămâne conectați la schimbările actuale ale societății”, prof. Claudia Portase.

„25 de ani de programe Erasmus+ în România au însemnat promovarea valorilor europene, implicarea comunitară și dorința de schimbare în bine prin EDUCAȚIE și ÎNVĂȚARE. Ambasadorii sunt cei care duc mai departe povestea lor despre proiectele europene, despre experiențele lor, despre beneficiile aduse formării lor profesionale și personale. Inspectoratul Școlar Județean Constanța este și va fi alături de tot ceea ce înseamnă programe europene, le va susține și promova permanent”, a declarat inspector școlar general, prof. Sorin MIHAI.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.426 secunde