Cum sărbătoresc artiștii plastici Ziua Constanței

266
Cum sărbătoresc artiștii plastici Ziua Constanței - xartistiiplastici-1652960653.jpg
Filiala Constanța Unu a Uniunii Artiștilor Plastici din România sărbătorește Constanța printr-o expoziție de pictură, ceramică și sculptură organizată sâmbătă, 21 mai, între orele 12:00-15:00, evenimentul „Artist run space".

Publicul iubitor de artă este invitat să petreacă câteva ore relaxante, încărcate de sens, alături de artiștii expozanți, la sediul filialei din b-dul Mamaia, nr. 298-300.

Tot sâmbătă, 21 mai, are loc evenimentul de lansare a volumului de excepție, „Risipitorul de talent. Ilie Cristoloveanu, pictor și filolog în România și SUA", semnat de Mona Momescu și Eduard Andrei. Evenimentul va avea loc la Muzeul de Artă din Constanța, la ora 16, în prezența autorilor – Mona Momescu, doctor în filologie, actualmente lector la Facultatea de Litere a Universității „Ovidius”, cu o îndelungată activitate ca lector de limba și cultura română la Catedra „N. Iorga”, Universitatea Columbia, New York, și Eduard Andrei, pictor și istoric de artă, cercetător științific la Institutul de Istoria Artei „G. Oprescu” al Academiei Române.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5115 secunde