Cum știu elevii din Medgidia să-și cinstească Liceul "Bălcescu"

454
Cum știu elevii din Medgidia să-și cinstească Liceul
Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia a îmbrăcat, recent, straie de sărbătoare cu ocazia manifestărilor închinate Zilelelor Liceului. Suita de evenimente a cuprins și un marș al elevilor, profesorilor, părinților, care a oferit astfel fiecărei clase oportunitatea de a-și exprima originalitatea, individualitatea în cadrul școlii. 

Spectacolul "Show LTNB", inițiat și coordonat de directorul liceului, prof. Marius Furtună, directorul adjunct, prof. Anișoara Ciornei, prof. Genghiz Cutlacai, organizat împreună cu elevi ai claselor a XI-a A, a X-a A și E, găzduit de Sala Sporturilor din Medgidia a oferit posibilitatea fiecărei clase să participe cu un program propriu, care a acoperit o varietate de elemente, de la muzică, scenete, dansuri de societate, street dance, break dance, dansuri populare românești și nu numai și chiar lansarea trupei de majorete a LTNB. Clasa câștigătoare - a XII-a D, coordonată de prof. Maria Iancu, a fost premiată pentru dansurile impecabile și melodia interpretate. Trupa va activa în cadrul Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" Medgidia și este un proiect ambițios al inițiatoarei, prof. Mariana-Carmen Copilu și al Asociației Sportive "Nicolae Bălcescu" din Medgidia, reprezentată de profesoarele de educație fizică Maria Iancu și Aurelia Dincă. 

Cel mai emoționant eveniment l-a constituit dezvelirea plăcii de marmură cu numele tuturor șefilor de promoții ai liceului, de la înființarea lui până în prezent, dar și întâlnirea personalului liceului - profesori, personal nedidactic, didactic auxiliar, administrativ de astăzi și din ultimii 35 de ani. 

Pentru site-ul liceului, cu această ocazie, prof. Iuliana Vasile și Carmen Țanu au organizat un concurs de fotografie. Elevii, profesorii, invitații au votat fotografia care să fie postată pe front-page-ul www.nicolaebalcescu.ro. Lucrarea câștigătoare a fost cea realizată de Bianca Vasile, de la clasa a IX-a A, și constituie un colaj cu elevi ai liceului. 

De asemenea, pentru peste 300 de elevi din oraș, s-a organizat un concurs de matematică, sub coordonarea prof. Liliana Chirea, și organizat de catedra de matematică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Indiferența susține violența"
Pagina a fost generata in 0.6082 secunde