Daniela Vlădescu, despre reînnoirea mandatului de director al Teatrului ”Oleg Danovski”

720
1
Daniela Vlădescu, despre reînnoirea mandatului de director al Teatrului ”Oleg Danovski” - danielavladescu-1655454709.jpg

Articole de la același autor

În urma evaluării activității sale de către Ministerul Culturii, apreciat cu nota 9,80, directorul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” a mai primit un mandat de cinci ani.
Gândurile sopranei Daniela Vlădescu pentru noul mandat sunt la fel de pacifiste ca și până acum: „Nu doresc altceva decât să-mi fac datoria în liniște! Să supraviețuim, să mergem mai departe, să ne înțelegem între noi, să aducem bucurie acestui oraș și onoare, să onorăm publicul care ne-a stat alături tot timpul și să ne facem datoria, așa cum i-am obișnuit, cu premiere luminoase, cu profesionalism. Nu pot să schimb nimic din toți anii care trecut, dar mi-aș dori să avem o situație favorabilă salariaților, al bugetării. Recunosc că anul acesta este pentru prima dată când teatrul nostru nu s-a văicărit că moare în luna aprilie. Pentru că an de an, în luna aprilie rămâneam fără posibilitatea de a plăti colaboratorii permanenți, fără de care noi nu putem funcționa. Este pentru prima dată când, fiind la final de stagiune, privim cu încredere în viitor că vom mai avea realizări, vom mai avea venituri proprii și sperăm, fără să mai sâcâim ministerul, să ajungem la capătul anului și cu premiere, și cu activități”, a declarat directorul Teatrului „Oleg Danovski”. Adăugând că instituția ar avea nevoie de mult mai multe posturi, dar este conștientă că toată lumea traversează o perioadă grea. 

Comentează știrea

PSD
18 iunie 2022
Nebunie

Este cea mai mare directoare de teatru liric din lume, cu cele mai bune spectacole și cu cele mai formidabile distribuții de japonezi, nu găsești un loc liber sa cumperi și valoarea artiștilor este unanim recunoscuta ca fiind de neegalat. Ministerul culturii trebuie felicitat si sa o tina tot asa, pentru ca mai e puțin pana la sfârșitul lumii. Veșnică amintire comuniștilor de ieri și de azi!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6134 secunde