De ce demisionează Doina Voivozeanu, directorul Centrului Cultural „Teodor Burada”

685
De ce demisionează Doina Voivozeanu, directorul Centrului Cultural „Teodor Burada” - doinavoievozeanu21610556471-1648470421.jpg
Dacă zilele trecute scriam despre evaluarea managerială a unor directori de instituții de cultură constănțene, astăzi consemnăm decizia de a renunța la această funcție a Doinei Voivozeanu, directorul Centrului Cultural Județean „Teodor Burada”.

Fost secretar muzical al Teatrului de Operă şi Balet „Oleg Danovski” , apoi director al Şcolii de Artă Populară, Doina Voivozeanu (71 ani) conduce Centrul Cultural Judeţean „Teodor Burada” din anul 2011. Reamintim că în anul 2020, pe 20 iunie, anunța că i se încheie mandatul de director și că, după 47 de ani de muncă, și-ar dori să se retragă la pensie. Cu toate acestea, managerul Centrului „Teodor T. Burada”, Doina Voivozeanu, va susține raportul de activitate pe anul 2021 în data de 30 martie, în fața comisiei conduse de Gigi Cristian Morozan, director al Școlii Populare de Arte și Meserii „Vespasian Lungu” de la Brăila.

De data aceasta a decis să-și depună demisia, într-un gest de solidaritate cu cel care a nominalizat-o pentru această funcție, și anume Lică Gherghilescu, fost consilier personal coordonator al domeniului cultural al președintelui Consiliului Județean Constanța până în luna februarie. „Fiind pensionară, eu am acceptat invitația lui Lică Gherghilescu de a colabora și am făcut echipă cu el. În momentul în care el s-a retras, mi se pare elegant să procedez și eu la fel”, a declarat Doina Voivozeanu, adăugând că speră ca lucrurile să fie bune în continuare. „Nu stau să mă lupt cu morile de vânt. Vine o vârstă când trebuie să te ocupi de liniștea și de sănătatea ta. Le doresc și colegilor mei să fie bine și să aibă parte de un nou director din domeniu”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7966 secunde