Doi studenți constănțeni, în elita universitară națională

309
2

Articole de la același autor

Ca în fiecare an, Liga Studenților Români din Străinătate organizează Gala Studenților Români din Străinătate, eveniment ce urmărește să promoveze în spațiul românesc rezultatele academice deosebite ale studenților și absolvenților români de peste hotare. 


Cea de-a șasea ediție a Galei va avea loc joi, 8 ianuarie 2015, când se va sărbători și împlinirea a șase ani de la înființarea ligii organizatoare, în cadrul unui eveniment ce se va desfășura la București și care este menit să premieze modele de reușită în viață, de excelență în educație și performanță academică.


Printre cei 600 de studenți și absolvenți români de peste hotare, precum și tineri liceeni și studenți care intenționează să urmeze un parcurs universitar în străinătate, se găsesc și doi constănțeni - Tiberiu Popescu și Sergiu Iliev.


Tiberiu Popescu este unul dintre exemplele de urmat, însă, spune el, și munca în echipă este la fel de valoroasă. "Șansa mea a fost să cresc alături de oameni care insuflă excelență. Am început cu celule stem și am ajuns la chirurgia robotică. Am învățat că arta în medicina modernă rezidă în capacitatea de colaborare și într-o viziune care «să provoace» viitorul. Alături de colegii mei de la Universitatea de Medicină și Farmacie «Iuliu Hațieganu» Cluj Napoca, am pus bazele unei organizații unice în Europa, care oferă studenților șansa de a lucra efectiv cu robotul", a scris tânărul în prezentarea sa. Tiberiu a preluat activitatea Cercului Studențesc de Oncologie și Radioterapie, al cărui scop dedicat este motivarea și dez-voltarea academică a studenților, prin includerea lor în burse de cercetare.


Iliev Sergiu este din Năvodari, studiază la Imperial College London și se declară pasionat de zborul atmosferic și spațial. "Când eram mic, am văzut filmele «Star Wars» și am decis să lucrez pentru a aduce acele nave extraordinare la realitate și, astfel, să împing granița stabilită între do-meniul posibilului și cel al fantasticului", a spus finalistul.


Comentează știrea

afacere
29 decembrie 2014
Oportunitate

Auto Empire Group este un proiect dezvoltat de compania Landford Limited, ce detine un concept unic de a face o afacere profitabila, oferind posibilitatea achizitionarii unei masini de prestigiu si obtinerea unui profit considerabil. Planul de marketing este format din doua programe accesibile, iar platile sunt efectuate in diferite stadii de progres individual si al partenerilor. Vrei sa te implici si ai nevoie de mai multe informatii? Trimite un e-mail cu titlul AEG la adresa: [email protected]

RODICA
29 decembrie 2014
Cea mai serioasa oferta de lucru!

Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4312 secunde