„Doi tineri din Verona”, în mediul virtual, la Teatrul de Stat Constanţa

219
„Doi tineri din Verona”, în mediul virtual, la Teatrul de Stat Constanţa - doitineri7-1619112240.jpg

Articole de la același autor

Teatrul de Stat Constanţa invită publicul vineri, 23 aprilie, la un spectacol online care îl celebrează pe inegalabilul Shakespeare. Evenimentul este inspirat din Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor sau Ziua Internațională a Cărții care marchează comemorarea lui William Shakespeare, născut în aprilie 1564 şi decedat pe 23 aprilie 1616.

Cu această ocazie, Teatrul de Stat Constanța programează vineri, 23 aprilie, de la ora 19.00, înregistrarea spectacolului „Doi tineri din Verona” de William Shakespeare, în traducerea Luciei Verona şi regia lui Alexandru Mâzgăreanu. Decorul este realizat de Andreea Săndulescu, costumele sunt creaţia Alexandrei Mâzgăreanu, luminile - Daniel Klinger, muzica - Alexandru Suciu, iar coregrafia aparţine lui Baczó Tünde.

Din distribuție fac parte Florin Aioane, Andrei Bibire, Ecaterina Lupu, Cristiana Luca, Liviu Manolache, Maria Lupu, Cătălina Mihai, Lucian Iftime, Andrei Cantaragiu, Florina Stănculeţ, Vlad Linţă, Theodor Şoptelea, Ştefan Mihai, Alexandru Medveghi, Alina Manţu, Arina Cojocaru, Graţian Prisăcariu.

Doi tineri din Verona este o dublă poveste de dragoste, cu trădări și cu multe peripeții, o reflecție asupra prieteniei și iertării și o incursiune în cultura și imageria Extremului Orient.

Biletele pentru vizionarea online a spectacolului înregistrat costă 10 lei bucata şi pot fi achiziţionate de pe platforma mySTAGE. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2974 secunde