Final de stagiune pentru actorii Teatrului de Stat Constanţa

216
Final de stagiune pentru actorii Teatrului de Stat Constanţa - spectacole-2-1683099023.jpg
Luna mai va fi pentru Teatrul de Stat Constanța (TSC) ultima lună de spectacole din stagiunea teatrală 2022 - 2023. Ce vor face până în toamnă actorii? Colectivul instituției de cultură nu intră în vacanță, dacă la asta v-ați gândit, ci începe deplasările la festivaluri, care le vor ocupa aproape toată luna iunie. În continuare, lunile iulie și august vor veni cu stagiunea estivală, SEAS 2023, care va fi cel puțin la fel de bogată în spectacole ca cea de anul trecut.

Potrivit reprezentanților TSC, deplasările încep din această săptămână, spectacolul coprodus de teatru și Facultatea de Arte a Universității Ovidius, „Trilogia belgrădeană” de Biljana Srbljanović, în regia lui Erwin Șimșensohn, fiind invitat să participe, vineri, 5 mai, la festivalul studențesc de teatru „UNSCENE” de la Miercurea Ciuc. Spectacolul, care nu a avut încă premiera oficială, poate fi vizionat de constănțeni, la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța, miercuri, 10 mai, de la ora 19:00, intrarea fiind gratuită. Până la deplasările la festivaluri şi alte evenimente, aveţi posibilitatea de a vedea, aici, la malul mării, alte reprezentaţii de mare valoare. Astfel, joi, 4 mai și vineri, 5 mai, de la ora 19:00, teatrul găzduiește, în calitate de partener, spectacolul „Komorebi”. Lumina care se filtrează printre copaci”, concept de Denisa Nicolae și Liviu Romanescu, pe un text de Raluca Mănescu.

Spectacolul descrie drumul inițiatic al unui bărbat în luptă cu frica. Este o poveste învăluită de dragoste, umor și curaj despre traume deconstruite, despre iubire și acceptare. Ce mai înseamnă azi să fii un „bărbat adevărat”? O disecție actuală a parcursului către sine și a impactului pe care îl are descoperirea adevăratului chip, ascuns sub măști fabricate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4065 secunde