Flash Mob pentru Pace și lansare de baloane, în Piața Ovidiu

185
Flash Mob pentru Pace și lansare de baloane, în Piața Ovidiu - flashmob-1660064092.jpg

Articole de la același autor

În ambianța sonoră asigurată de JazzUP Sea, festival care se desfășoară în Constanța, în perioada 11-14 august, vineri, 12 august 2022, de la ora 18.00, în Piața Ovidiu, constănțenii și turiștii sunt invitați la evenimentul-manifest “Flash Mob pentru Pace” – un dans sincron și lansare de baloane.

Astfel, copiii și adulții sunt invitați să participe alături de Școala de dans și coregrafie White Feathers la un dans sincron cu sute de persoane, la finalul căruia, în mod simbolic, fiecare participant va lansa spre cer un balon cu heliu.

ArtAntik Gallery, organizatorul Târgului de Artă și Antichități “Art & Craft Constanța Revival“, și-a asumat rolul de coordonator al acestui eveniment plin de energie, speranță și încredere într-o lume în care toleranța și umanitatea să primeze. Este important de precizat faptul că toate baloanele colorate vor fi furnizate de organizatori, acestea fiind 100% biodegradabile. Flash mob-ul poate fi urmărit pe pagina Facebook a evenimentului și pe pagina Constanța Revival. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3234 secunde