Gabriel Cotabiță și-a sărbătorit logodna într-un mall din Capitală

337
Gabriel Cotabiță și-a sărbătorit logodna într-un mall din Capitală - gabrielcotabi-1453640636.jpg

Articole recomandate

Gabriel Cotabiță pare că s-a născut a doua oară, după ce a făcut infarct în sala de sport a unui hotel din Capitală. Cântărețul, în vârstă de 60 de ani, se bucură de viață mai mult ca oricând și, recent, și-a sărbătorit logodna cu iubita sa, Ioana, care are 30 de ani, transmite B1TV.

Cotabiță și Ioana și-au sărbătorit logodna fără fast, într-un mall din Capitală. Cei doi au fost însoțiți de câțiva prieteni, dar și de una dintre cele trei fiice ale cântărețului. Paparazzi l-au surprins pe Gabriel Cotabiță foarte relaxat, la început, căutând un loc bun pentru o cină pe măsură. După ce s-a plimbat minute bune prin centrul comercial, artistul s-a așezat la un restaurant italienesc.

După câteva ore, Gabriel Cotabiță și-a luat logodnica de mână și au plecat spre casă.

Gabriel Cotabiță a mai fost căsătorit cu Ioana Nagy, mama fiicelor sale, o profesoară de limba italiană. Mariajul lor a durat 19 ani.

Anul trecut, în mai, cântărețul a fost la un pas de moarte. I s-a făcut rău în timp ce se afla la sala de sport a unui hotel și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca. A fost în comă indusă, intubat și ventilat mecanic. Ca prin minune, Cotabita și-a revenit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3019 secunde