Gala Laureaților promite multe surprize

98

Articole de la același autor

Deschiderea celei de-a XIII-a ediții a Festivalului Național de Creație și Interpretare "Mamaia Copiilor" a aparținut grupului muzical "Sunetul Muzicii", care a prezentat un moment artistic muzical "In Memoriam George Grigoriu", ce a cuprins șlagăre precum "Să iubim muzica", "O fată și-o chitară", "Chemarea mării", "Ce e luna", "Te văd, te văd", "Eternitate".

A spart gheața, apoi, cu multă emoție, Gabriel Șobachi, din Botoșani, concurent la secțiunea Interpretare grupa I (4-6 ani), cu melodia "O mașină", pe muzica și textul Oanei Pușcașu.

După o primă seară plină de culoare și incomparabilul farmec al micuților concurenți, sâmbătă, 13 iulie, vom putea urmări ultimele evoluții din concurs, ce cuprind și secțiunea creație, cu muzică pentru preșcolari, școlari și adolescenți.

Duminică, 14 iulie, melomanii mai mari și mai mici îi vor putea cunoaște pe câștigătorii ediției 2013 în cadrul Galei Laureaților, începând cu ora 19.10 (partea I) și de la ora 20.30 (partea a II-a). Cu acest prilej, vor fi acordate și două trofee care poartă numele compozitorului Aurel Manolache, cel care a creat acest festival de muzică ușoara în 2001, alături de compozitorul Dumitru Lupu, pentru a descoperi copii și adolescenți cu talent muzical deosebit.

Reamintim că juriul festivalului este compus din muzicologul Smaranda Oțeanu Bunea - președinte, soprana Felicia Filip, cântăreața Nicoleta Matei, compozitorii Viorel Gavrilă și Andrei Tudor, textierul Marian Stere și vedeta TVR Iuliana Marciuc.

Festivalul "Mamaia Copiilor" ediția XIII va putea fi urmărit în perioada 11-14 iulie la TVR 2 și online pe TVR+, în secțiunea Live. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Cultură-Educație : Festivalul "Mamaia Copiilor", la final
Marţi, 12 Iulie 2011
Stire din Cultură-Educație : La revedere,  Mamaia Copiilor!
Pagina a fost generata in 0.6171 secunde