Galerie FOTO / Regal artistic pe versuri de iubire și în pas de dans, la Cumpăna

7379

Articole de la același autor

Locuitorii comunei Cumpăna, cât și prieteni ai acestora, au participat în seara de Dragobete, la o adevărată sărbătoare a iubirii! Un spectacol organizat “Din Iubire, Pentru Iubire”, de Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, cu sprijinul Facultății de Arte a Universității “Ovidius” din Constanța. 


Pentru aproape trei ore, studenții de la Facultatea De Arte Uoc, specializările Actorie, Canto și Coregrafie, au pus în scenă un regal artistic, ce a reușit să umple inimile tuturor cu iubire. Efortului acestora, li s-au alăturat artiștii comunei Cumpăna, soliști vocali și dansatori ai ansamblurilor folclorice din localitate.


"Mulțumim doamnei prof.univ.dr. Daniela VITCU, decanul Facultății de Arte a Universității 'Ovidius' Constanța că a răspuns afirmativ invitației noastre și cu această ocazie. În același timp, felicităm pentru interpretarea de excepție, pe doamna Lect. univ. dr. Liliana CORNILĂ, doamna profesor Ana-Maria ZOTA și pe domnul asist. univ. drd. Ionuț DULGHERIU, cât și studenții: Bianca ILIE, Camelia CHILARIU, Mara CARAIVAN, Cristina GHEORGHE, Cristina PETRICĂ, Raluca PLEȘCA, Georgiana TAMAȘ, Nicoleta BUIRENCU, Alina CONSTANTIN, Andra BARANGĂ și Ionuț ȚURLEA", transmit reprezentanții administrației locale din Cumpăna. 


Totodată, au fost aduse cuvinte de laudă și gratitudine: artiștilor comunei Cumpăna, membrilor ansamblurilor folclorice “Mugurașii Cumpenei” și “Româncuța”, coordonate de  coregraf Constantin OLTEANU,  Dianei CIOBĂNEL, Denisei BORDEA, Ștefaniei LUZINSCHI, Elenei IORDAN, Cristinei SLUJITORU, Andreei SCURTU și nu în cele din urmă lui Cătălin CÂMPANU.


„De Dragobete, când spiritul iubirii se simte peste tot, vă doresc ca inima să vă fie plină de  iubire, să vă înmugurească în suflet speranța și încrederea, să aveți parte de sănătate, clipe de fericire, linişte și pace sufletească alături de cei dragi. Iubiți și vă bucurați de primăvara înnoitoare, tulburătoare și parfumată, care se pregăteşte să sosească, păstrând şi promovând ceea ce ne definește ca români: Credința, Speranța și Iubirea. La mulți și fericiți ani!”, a transmis primarul Cumpenei, Mariana GÂJU.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.792 secunde