Spectacol de muzică populară, pregătit special pentru beneficiarii Centrului „Armonia”

2518
Spectacol de muzică populară, pregătit special pentru beneficiarii Centrului „Armonia” - spectacol-centru-armonia-1708602306.jpeg

Articole de la același autor

Beneficiarii Centrului de Îngrijire și Asistență „Armonia” din localitatea Negru Vodă au avut parte de un spectacol de muzică populară în week-end, chiar la ei acasă. Beneficiarii s-au bucurat de evenimentul care le-a oferit șansa de a petrece momente minunate alături de celelalte persoane din cadrul altor servicii sociale din localitatea Negru Vodă.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța transmit felicitări și recunoaștere tuturor artiștilor implicați în spectacol. Este vorba despre Viorica Nica, Nicolae Pavel, Carmen Croitoru, Nicoleta Manolache și alți interpreți de muzică populară.

„Implicarea lor în acest eveniment este cu adevărat remarcabilă, și le mulțumim pentru eforturile de a aduce bucurie și distracție beneficiarilor.

De asemenea, mulțumim și domnului Nicu Tudose pentru eforturile depuse în asigurarea sonorizării evenimentului.

Apreciem inițiativa personalului serviciului social referitoare la organizarea acestui eveniment care a adus nu numai bucurie și interacțiune beneficiarilor, dar a și încurajat o cultură a comunității și solidarității. Fiecare individ merită să se simtă apreciat și inclus, iar astfel de evenimente contribuie la crearea unui mediu în care acest lucru este posibil.

Sperăm că acest spectacol a fost doar începutul unei serii de evenimente minunate pentru beneficiarii Centrului de Îngrijire și Asistență «Armonia» și că se vor bucura de noi oportunități de a petrece momente frumoase și de a se conecta cu ceilalți din comunitatea lor”, transmite DGASPC Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7187 secunde