Grandiosul Cor "Armata Roșie" va ajunge pe scena Casei de Cultură

255
Grandiosul Cor

Articole de la același autor

La începutul lunii viitoare, mai precis pe 8 octombrie, cel mai renumit cor din lume, Corul "Armatei Roșii" (Red Army Choir) ajunge la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța pentru a cuceri publicul cu cea mai de succes producție artistică.

Interesul publicului față de acest spectacol grandios programat la Sala Palatului din București, dar și cererile constante din partea constănțenilor cunoscători ai acestui adevărat fenomen muzical l-au determinat pe directorul Gheorghe Ungureanu să ducă tratative cu organizatorii încă de acum un an. "A fost ambiția mea să demonstrez că și noi suntem tari. Astăzi voi merge la Primărie să discut pentru susținerea acestui spectacol eveniment", a declarat managerul.

Așadar, pe 8 octombrie, Casa de Cultură va fi învăluită de atmosfera basmului rusesc, redată impecabil prin muzică și dans de uimitorii artiști aflați sub conducerea lui Matthew Freeman.

Cu un repertoriu variat, de cea mai bună calitate, un corp de balet ce va interpreta dansuri autentice perfect sincronizate și zecile de costume viu colorate, Corul "Armatei Roșii" va demonstra încă o dată că este un exponent de marcă al excelenței în cultură.

Începând de astăzi, au fost puse în vânzare biletele la prețul de 200 și 150 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5928 secunde