Înscrieri pentru clasa a V-a la Liceul Teoretic "George Călinescu"

622
Până vineri, 18 mai, la Liceul Teoretic "G. Călinescu" Constanța au loc înscrieri pentru clasa a V-a. Admiterea constă într-un test la limba engleză, care va avea loc sâmbătă, 19 mai, studiul acestei limbi străine fiind organizat în regim intensiv, câte patru ore pe săptămână.
Liceul Teoretic "G. Călinescu" Constanța s-a remarcat de-a lungul timpului prin predarea limbilor străine la un înalt standard de calitate. În această școală, învățământul gimnazial are deja o tradiție de 10 ani, cu câte o clasă pe fiecare nivel. Elevii au astfel prilejul ca, pe lângă parcurgerea conținuturilor planului de învățământ general, să învețe limbile străine într-o manieră modernă și eficace, după ultimele standarde europene.
În plus, ei sunt pregătiți și îndrumați către examenele cu atestare internațio-nală, precum Cambridge (limba engleză) sau DELF (limba franceză).
De asemenea, la Liceul Teoretic "G. Călinescu" funcționează și Asociația pentru Calitate și Cooperare în Educație (ACCED), ce oferă cursuri de limba engleză, franceză, spaniolă, germană și japoneză. ACCED creează și oportunita-tea unui portofoliu educațional complex, prin proiecte și programe extrașcolare sau prin posibilitatea de a organiza programul after-school.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7789 secunde