Bacalaureat 2016

Inspectorul general încurajează profesorii și elevii

1139
14
Inspectorul general încurajează profesorii și elevii - bacalureat3-1465736922.jpg

Articole recomandate

Gata, s-au spus ultimele rugăciuni și s-au pus ultimele acatiste, pentru că, astăzi, debutează examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie. 


S-au înscris 5.123 de absolvenți ai claselor a XII-a/XIII-a, 4.101 dintre aceștia aparținând seriei curente. 


În 51 de centre de examen din județul Constanța, se organizează probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, după următorul calendar: 13 - 15 iunie - Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română; 15 - 17 iunie - Evaluarea compe-tențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă; 21 - 24 iunie - Eva-luarea competențelor digitale; 27 iunie - 1 iulie - Evaluarea competențelor lingvis-tice într-o limbă de circulație internațională. 


La prima probă, Proba A - Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română sunt așteptați să participe 4.149 de absolvenți înscriși. 


"Examenul de bacalaureat reprezintă un moment în care absolvenții trebuie să dea dovadă de seriozitate și responsabilitate privind devenirea lor și prioritățile pe care și le-au propus în viață. Dorim mult succes candidaților și ne exprimăm încrederea că toți cei implicați - elevi și cadre didactice - vor aplica și respecta prevederile legale privind derularea unui examen corect și transparent", a declarat inspectorul școlar general prof. Zoia-Gabriela Bucovală.


Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Huooo, stan!
12 iunie 2016
Un jeg de om!

O incurajeaza si pe stan?! Nu, nu, normal! Ii tine piept si monitorizeaza 28- ul ceas, nu alta! Mai scapa unele detalii, dar, in mare, situatia de la 28 este sub monotorizare permanenta! Multumim, nu stim ce ne-am face cu stan daca nu ati veghea la bunul mers al scolii, intr-un climat de coeziune, pace sufleteasca, competitivitate, dar, mai ales, profesionalism! Profesionalismul lui stan, doar nu a muritorilor din 28! Jos, stan! Huooo, stan! Jos, stan! Huooo, stan!

Huooo, stan!
12 iunie 2016
Jos, stan!

Lasati-o pe stan?! Ii cereti ce nu are! Are probleme la mansarda si nu exista leac pentru asta! Mai bine fugiti din calea ei ca iepurii, arde tot ce prinde! Fereasca sfantul, poate auzim intr-o zi ca a sanctionat pomisorul, singurul de altfel, din fata scolii! Ca, ...stati sa ne punem in pielea lui stan,...., ca a batut cam tare vantul!

Stan, spaima curcilor!
12 iunie 2016
Bau-bau de doi lei!

Eee, da, sigur! Ce ar vrea ea sa conduca lumea! Deocamdata, baga si ea spaima printre voi! Cat ii va mai merge, nu prea mult! Are zilele numarate ca directoare! S-au saturat de stan si cei care o mai tineau pana acum in brate! Pai ce, indrazneau cei de la isj inainte sa ii fi scazut nebunei punctajul la gradatie? Nici cu sanctiunile nu ii mai merge! Doar taraie oamenii pe la isj, cu tot felul de inventii, dar tot pierde! Cat se incapataneaza stan sa arate ca ii merg toate prostiile si tot o ia in barba! Asta o sa piara pe limba ei!

Uimitor!
12 iunie 2016
Stan mai are acoliti?

Cred ca daca mai ajunge vreunul cu sanctiune pe la ISJ o scuipa si Bucovala in ochi, ca si-a pierdut rabdarea....Ce, stan nebuna tot de comisii de disciplina se tine? Inca mai gaseste fraieri care sa-i cante in struna, si sa accepte sa faca parte din porcariile ei de comisii? Nu cred, ar fi prea de tot. In atatia ani de cand e directoare s-au lamurit toti ca-i fileaza o lampa la creier. Daca tot de prostii se tine, puneti-o pe fuga, ca-i tremura curuletul de frica....

Răspuns la: Bau-bau de doi lei!
Adăugat de : Stan, spaima curcilor!, 12 iunie 2016
Eee, da, sigur! Ce ar vrea ea sa conduca lumea! Deocamdata, baga si ea spaima printre voi! Cat ii va mai merge, nu prea mult! Are zilele numarate ca...
elev 28
12 iunie 2016
amintiri de la banchet

Acum ca a trecut si banchetul si doamna director nu mai are ce sa ne faca, doar sa ne scada nota la purtare, doamne fereste....sa va zic niste mici intamplari amuzante de la petrecere. La un moment dat, cand sa-i facem directoarei o dedicatie , ala de la microfon i-a zis doamna Cruella Stan in loc de Mihaela Stan si au apucat-o dracii, dar a raspuns, ba chiar a multumit - ceea ce ne-a demonstrat ca stie de gluma....Mai nasol a fost cand doamna Stan, in loc sa ceara o măslină a spus ca vrea o "comisie de disciplină", iar in loc de alune a cerut o "sanctiune"! Cred ca era preocupata tot de scoală si de problemele dânsei, săraca! Am auzit ca unii profesori din scoala ii fac tot felul de necazuri si e mereu in priză din cauza lor. Succes, doamna director cruella, speram sa va descurcati la fel de bine si la anu, ca noi plecăm! Doamne-ajută! Va pupam pe neuron, ăăă pe biberon, sau pe tomberon daca cumva gresiti destinatia cand alergati spre inspectorat.......Cu respect sincer, un elev deal dumneavoastră.

alt elev
12 iunie 2016
Fraiere!

Băi, esti fraier! Ai uitat să spui ce era mai important! Cum a cerut doamna directoare Cruella să se scrie pe tort in loc de scoala Dan Barbilian "Scoala Miha Stan", si in loc de promotia 2016......"Director pe viată"! Nici n-am mancat din tortul ala, ca mi-a fost frica sa nu ma deranjez la stomac, sa-mi stric naibii banchetul.

Răspuns la: amintiri de la banchet
Adăugat de : elev 28, 12 iunie 2016
Acum ca a trecut si banchetul si doamna director nu mai are ce sa ne faca, doar sa ne scada nota la purtare, doamne fereste....sa va zic niste mici...
de la alta scoala
12 iunie 2016
suntem curiosi

Noi am auzit c-a fost un banchet beton, da n-am aflat cine-a iesit Miss! Oare o fi iesit fetitza dansei, sau chiar doamna directoare? Ca stim ca-i place sa se admire in oglinda si mai baga si cate-o poza ka lumea pe facebook!

Răspuns la: Fraiere!
Adăugat de : alt elev, 12 iunie 2016
Băi, esti fraier! Ai uitat să spui ce era mai important! Cum a cerut doamna directoare Cruella să se scrie pe tort in loc de scoala Dan...
o colega
12 iunie 2016
ei, pe naiba! Nu stiti nimic!

Nu măi, n-o intereseaza pe doamna Stan chestiile astea, ea isi incurajeaza fata doar sa invete, conform indemnului stalinisto-leninist INVATATI, INVATATI, INVATATI!!! Scrie si la metodologie....Cică fata vrea sa-si dea doctoratul imediat dupa absolvire, si-a ales si tema: "Cum sa jonglezi cu legea si sa scapi...." Vrea să se facă avocată sau procuroare la DNA.....Daca nu-i iese se bagă in politică....

Răspuns la: suntem curiosi
Adăugat de : de la alta scoala, 12 iunie 2016
Noi am auzit c-a fost un banchet beton, da n-am aflat cine-a iesit Miss! Oare o fi iesit fetitza dansei, sau chiar doamna directoare? Ca stim ca-i...
Dedicatie speciala
13 iunie 2016
ptr Mama Stan

Mama Stan, Mama Stan, tu ai inimioară?/ Când copilu' tău plângea ca să-l lași afară / Cu colegii de la B să stea la gargară ..../ L-ai fortat să le dea flit , i-ai făcut morală..../ Cât de rea poți să mai fii si să nu-nțelegi / Că copiii de se ceartă...nu poți tu să-i legi! / Cu banchetul ce-ai facut, ființă inumană? / I-ai trimis in două locuri si i-ai luat la goana!/ A fost bine, a fost rău? Ai ceva de zis? / Tu ar trebui acum să faci alt banchet de vis!!!!! / Rusineeee, Mama Stan!

copii,
13 iunie 2016
voi nu stiti nimic...

Copilas, ai dreptate tu ca e mereu in priza, dar nu pentru ce-ar trebui sa faca! Prinsa in valtoarea evenimentelor, doamna Cruella cum i-ai spus tu, uita sa conduca scoala. De exemplu uita sa mai faca consiliu profesoral, sa comunice lucruri importante cum ar fi incadrarea, optionalele, etc. Cu parintii din asociatie nu s-a mai intalnit de un car de vreme, ce-i trebuie ei parinti? Ea lucreaza doar cu cate unul pe care il agata de pe strada, ca sa-i mai macane despre cadrele didactice. In rest, consilii de administratie la greu, ca acolo face nebuniile, acolo se poate desfasura in voie, cu "ai ei".

Răspuns la: amintiri de la banchet
Adăugat de : elev 28, 12 iunie 2016
Acum ca a trecut si banchetul si doamna director nu mai are ce sa ne faca, doar sa ne scada nota la purtare, doamne fereste....sa va zic niste mici...
14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 0.4538 secunde