Invitație în universul cinic al tinerei generații, lansată de spectacolul ”Suburbia”

138
Invitație în universul cinic al tinerei generații, lansată de spectacolul ”Suburbia” - x-suburbia-1681135667.jpeg

Articole de la același autor

Vineri, 21 aprilie, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” este programat spectacolul pentru tineret „Suburbia”, interzis persoanelor sub 14 ani. Textul piesei îi aparține dramaturgului, nuvelistului și actorului de origine armeano-americană, Eric Bogosian.

Regia artistică și light design-ul acestui spectacol îi aparțin regizorului Aurel Palade. Scenografia este realizată de Elena Cozlovschi, secondată ca asistent de scenografie de Andreea Burlacu. Alice Safta semnează asistența de regie, mișcarea scenică și coregrafia. Compoziția și ilustrația muzicală îi aparțin lui Erin Dăneț. Traducerea și adaptarea textului: Sergiu Bucur.

Spectacolul pentru tineret, prezintă cu mult umor, mascat în același timp de o imensă tristețe, lumea unui grup de tineri, dintr-o suburbie americană. Tinerii, de abia intrați în viața de adult, par să fie subjugați de ideea expusă foarte clar de unul dintre personaje: „Tot ce vreau eu este să fac ceva care să zguduie lumea; dacă nu pot asta – atunci mai bine nu fac nimic”. Ei încearcă, în zadar, să înțeleagă cine sunt și ce vor să facă cu viața lor, într-o societate în care domină rasismul, negarea, debusolarea generală, izolarea și apatia. Ne aflăm într-un univers cinic în care visul american sau mai degrabă, visele în general, par să se transforme într-un coșmar fără de sfârșit.

În distribuție: Adi Gheo, Denisa Iova, Sergiu Bucur, Cătălina Oțeleanu, Grațian Prisacariu, Florin Aioane, Loredana Adăscăliței, Emanuel Cristoiu, Inga Marcu, Dan Cojocaru.

Preț bilet spectacole tineret cu vârsta peste 14 ani: 15 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5217 secunde