Invitație la vernisajul expoziției „Constanța... acum 100 de ani”

289
Invitație la vernisajul expoziției „Constanța... acum 100 de ani” - afis2-1628759220.jpg
Astăzi, la ora 16.00, în sala Ovidiu a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie din Constanța are loc vernisajul expoziției „Constanța... acum 100 de ani". Fascinanta lume de-acum un secol le-a atras atenția expozanților Iulian Ginghină și Andrei Neagu, care oferă publicului vizitator ocazia de a admira Constanța altor vremuri prin intermediul cărților poștale, fotografiilor, documentelor și obiectelor de epocă.

În cadrul vernisajului, reputatul arhitect constănțean Radu Cornescu va susține o alocuțiune care cu siguranță va captiva auditoriul, cunoscută fiindu-ne pasiunea sa pentru istoria urbanistică a acestui oraș, revelată și prin intermediul numeroaselor volume la care este autor sau co-autor.

Evenimentul face parte din agenda de activități a celei de a VI-a ediții a Festivalului Art & Craft Constanța Revival, ce se desfășoară până la 29 august, în Piața Ovidiu (pe aleea din partea dreaptă a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie) din Constanța.               

Deja consacratul Târg de Artă și Antichități „Constanța Revival” devine, anul acesta, un veritabil eveniment socio-cultural, cu o importantă componentă caritabilă. În cadrul acestei noi ediții, organizatorii,  ArtAntik Gallery și MoonDust , oferă vizitatorilor posibilitatea de a participa la ateliere gratuite de creație și cursuri introductive gratuite în domeniul colecționismului și în cel al educației ecologice, destinate atât copiilor, cât și adulților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4562 secunde