"La marginea mării" – spectacol dedicat marelui poet Mihai Eminescu, la TNOB

139

Articole de la același autor

Asociația Civică "Pentru Constanța", în colaborare cu Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" și Filiala Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, organizează vineri, 15 ianuarie, de la ora 18,30, în sala teatrului, spectacolul "La marginea mării" dedicat marelui poet Mihai Eminescu. Evenimentul face parte din campania "Iubește Constanța", al cărei scop este să redea constănțenilor Constanța frumoasă, să le arate Constanța altfel.
Spectacolul va cuprinde lieduri pe versuri de Eminescu, în interpretarea sopranei Laura Eftimie și a baritonului Marius Eftimie, acompaniați la pian de Andrada Ștefan, un moment de balet susținut de Amalia Mândruțiu și Horațiu Cherecheș, prim-soliști la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" Constanța, urmat de "Câteva reflecții asupra gândirii poetice eminesciene" aparținând lui Angelo Mitchievici, președintele Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Dobrogea.
La final ne vom bucura de un recital liric de excepție al actorilor Maia Morgenstern și Marius Manole. Totodată vor fi premiați liceenii constănțeni care au obținut rezultate la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română 2015.
Cei prezenți vor putea admira în foaierul teatrului expoziția "Eminescu în grafica lui Salmen" din colecția lui Viorel Lipovan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1378 secunde