La Ovidiu, activități deosebite în "Școala Altfel"

147
La Ovidiu, activități deosebite în

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, Primăria Ovidiu organizează o serie de activități și programe educaționale dedicate co-piilor din Ovidiu, Poiana și Culmea, cu ocazia Programului Național inițiat de Ministerul Educației - "Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!".


"Din cele mai vechi timpuri educația înseamnă transmiterea experienței de viață a generației adulte către copii și tineri, în vederea integrării lor în societate. Este arta de a trăi frumos, prin formarea de caractere. Din acest mo-tiv investiția în educația copiilor este cel mai bun lucru pe termen lung", declara George Scupra, primarul orașului Ovidiu. Astăzi, în sala Centrului cultural "Gabriel Cotabiță", copiii din Poiana, de la grădiniță și din învățământul primar, vor lua parte la un spectacol de magie și iluzionism, în timp ce colegii lor de la Nazarcea vor lua parte la un curs muzical de canto, dar și o școală de televiziune, în Parcul Primăverii.


De asemenea, copiii de la grădinițele "Licurici" și "Zig Zag" vor participa la un atelier de colorat imagini cu temă pascală, dar și la "Disney Party" - face painting cu diverse tematici, magie trucuri, iluzionism, în sala Centrului cultural "Elena Roizen".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5605 secunde