Liceenii ovidieni, la o competiție de afaceri în Bulgaria

169
Liceenii ovidieni, la o competiție de afaceri în Bulgaria - liceeniiovidieni-1456944255.jpg

Articole de la același autor

Universitatea de Management din Varna, prima în topul universităților de business din Bulgaria, a organizat finala competiției de afaceri start-up "Visionary Unique Minds", la care Liceul Teoretic "Ovidius" a fost reprezentat de cinci echipe, coordonate de profesorul Victor Miha-lașcu. Elevii de clasa a XI-a au trebuit să atingă anumite obiective pe parcursul etapelor competiției, cu ajutorul unor mentori cu experiență în acest domeniu din Bulgaria și Anglia. În etapa finală, punctajele s-au acordat corespunzător pe baza evaluării activității fiecărei echipe.


Elevele Alina Mihaela Micu și Iulia Iamandei au imaginat un centru de meditații - SynchroThink, cu care au ocupat locul 4, iar colegele lor Adela Abălaru, Filip Țepeș, Maria Niculae, Sorina Gabriela Milescu cu comerț cu produse apicole - IceBee, s-au situat pe locul 5. Antek, centru de echitație, imaginat de Andreea Aldea, Teodora Papuc a ocupat locul 6, iar Wonder Library, ceainărie-librărie, gândit de Andreea Pernici, Cătălina-Claudia Pocriște, s-a situat pe locul 7. EvoSports, bază sportivă și sală de fitness, realizat de Alexandru Cornel Chirea, Ale-xandru Răzvan Cărare, George Gabriel Nicoară, Mihnea-Gabriel Cristea a ocupat poziția a 7-a.


Această competiție le-a oferit elevilor oportunitatea de a-și pune în practică abilitățile economice și antreprenoriale dobândite pe parcursul cursurilor școlare, precum și cele lingvistice, întrucât com-petiția s-a desfășurat în limba engleză. Spiritul inovator, creativitatea, cunoștințele în domeniul IT și cel al marketingului, ținând cont că elevii au trebuit să creeze reclame cât mai verosimile, au fost, de asemenea, competențe demonstrate și dezvoltate pe parcursul competiției.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Martie 2016
Stire din Cultură-Educație : Târg caritabil, la Liceul "Ovidius"
Pagina a fost generata in 0.6119 secunde