Lucrările liceenilor de la Arte vizuale vor decora holurile Spitalului de Boli Infecțioase

1008
Lucrările liceenilor de la Arte vizuale vor decora holurile Spitalului de Boli Infecțioase - x-colegiul-de-arte-1698847240.jpg

Articole de la același autor

Colegiului Național de Arte "Regina Maria" și Colegiul Psihologilor din România, filiala Constanța, au inițiat un protocol de colaborare în vederea realizării unui eveniment caritabil înscris în acțiunea "Magia Copilăriei", în perioada septembrie 2023 – octombrie 2023, după cum informează prof. Monica Enache, consilier de imagine al unității de învățământ.

Elevii de la specializarea Arte vizuale, în calitate de voluntari, îndrumați de profesori coordonatori voluntari au realizat 34 de lucrări ce vor decora secția de copii (saloane, holuri) a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța.

„După o lună de eforturi creative, elevii Colegiului Național de Arte au donat lucrări care vor înfrumuseța saloanele de pediatrie ale Spitalului de boli infecțioase din Constanța.

Felicitări celor peste 100 de elevi de la secția de Arte vizuale și profesorilor coordonatori!”, transmite conducerea unității de învățământ. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0393 secunde