Cazare doar pe internet

Lupta pentru un loc în căminele Universității "Ovidius" se va da on-line

399
4
Lupta pentru un loc în căminele Universității

Articole de la același autor

Ieri, la Universitatea "Ovidius" a avut loc ședința consiliului de administrație, prilej cu care a fost votată, în unanimitate, noua modalitate de cazare în cele patru cămine studențești în anul universitar 2015 - 2016: două pe Aleea Studenților nr. 1 și două în incinta complexului universitar din b-dul Mamaia nr. 124.

Așadar, începând de astăzi, de la ora 9, în premieră, depunerea cererilor de cazare se va realiza exclusiv online la adresa web http://cazareonline.univ-ovidius.ro, opțiunile putând fi exprimate până în data de 18 septembrie, ora 16.

Tarifele de cazare nu s-au modificat

Depunerea cererilor de cazare se poate face zilnic, online, 24 de ore din 24, în intervalul anunțat, primul clasament cu studenții care se califică pentru a obține un loc de cazare în cele patru cămine urmând a fi publicat atât online pe site-ul UOC, în secțiunea Info cămine/cazare, http://www.univ-ovidius.ro/studenti/info-camine-cazare, cât și la avizierele căminelor, la data de 23 septembrie, până la ora 23:59.

Clasamentul final validat cu studenții care au obținut un loc de cazare va fi publicat la data de 27 septembrie, până la ora 23:59. Cererile de cazare depuse online primesc o confirmare de procesare - fișa de înscriere, atât în contul personal din platforma de înscriere, cât și pe emailul personal, în maxim 24 de ore de la transmiterea cererii.

Conducerea universității s-a gândit și la studenții care doresc să aplice pentru a obține un loc de cazare și nu au resursele necesare. Pentru a avea acces la un calculator conectat la Internet, pot veni la sediul Universității de pe b-dul. Mamaia nr. 124, et. 1, în sala Cantină, pe durata înscrierilor, unde beneficiază de asistență suplimentară și logistica necesară pentru depunerea online a cererilor de cazare. Programul este de luni până vineri, între orele 9-16.

Regia de cămin în anul universitar 2015-2016 se păstrează aceeași ca și anul trecut, și anume de 165 lei/loc/lună student fără taxă, respectiv 280 lei/loc/lună student cu taxă.

Cine nu beneficiază de cazare

Criteriile de ierarhizare pentru generarea clasamentului în vederea atribuirii locurilor în cămin țin cont de tipul de studii, de anul de studii, dar și de numărul de puncte credit pe anul universitar 2014-2015 la data de 18 septembrie. Drept criteriu de departajare, va fi folosită media ponderată pe anul universitar 2014-2015 la data de 18 septembrie.

În cadrul platformei de cazare online, vor fi eliminate din procesul de înscriere pentru obținerea unui loc de cazare persoanele care au domiciliul în următoarele localități, situate la o distanță mai mică de 40 de kilometri de municipiul Constanța: 23 August, Agigea, Amzacea, Bărăganul, Biruința, Castelu, Ciocârlia, Ciocârlia de Sus, Constanța, Corbu, Costinești, Cuza Vodă, Dorobanțu, Dulcești, Eforie, Eforie Nord, Eforie Sud, Lanurile, Lazu, Lumina, Luminița, Mamaia Sat, Mereni, Mihail Kogălniceanu, Moșneni, Movilița, Murfatlar, Năvodai Tabără, Nazarcea, Neptun, Nicolae Bălcescu, Nisipari, Oituz, Olimp, Osmancea, Ovidiu, Palazu Mic, Palazu Mare, Pecineaga, Piatra, Poiana, Potîr-nichea, Schitu, Tuzla, Vadu, Valea Dacilor, Valu lui Traian.

Candidații admiși care nu au achitat taxa de cazare pentru luna octombrie și nu au semnat contractul până la data de 2 octombrie, ora 16, își pierd locul atribuit în cămin.

Comentează știrea

anca
10 septembrie 2015
!

Castiguri rapide la domiciliu! Numai pentru cei care au nevoie urgent de bani, acum: castigati simplu, printr-un program deja verificat si care functioneaza excelent! Trebuie doar sa aveti calculator si conexiune la internet. Nu e necesara niciun fel de experienta! Va asiguram noi toata instruirea de specialitate, gratuit! Cereti acum mai multe informatii la adresa de email:[email protected]

wakeuptime
10 septembrie 2015
Proiect

Oferta serioasa de lucru la domiciliu! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - necesar calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Important! Lasati mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice si se poate lucra de oriunde din tara si din strainatate. Când doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de e-mail: [email protected] -------Perseverenta reuseste ÎNTOTDEAUNA acolo unde vointa da gres! -------------------------------------------------------------------------> Suferi de cele 3 trei ne-uri : neinspirat, nemotivat, neimplinit? : facebook.com/wakeuptimeworld -------------------------------------------------------------------------

a
5 octombrie 2015
a

In caminele universitatii drogeaza fete .mai sunt si abuzuri sexuale in caminele studentesti pentru care politia isi inchide ochi

a
5 octombrie 2015
a

In caminele universitatii drogeaza fete .mai sunt si abuzuri sexuale in caminele studentesti pentru care politia isi inchide ochi

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Șansă nesperată pentru 21 de studenți
Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Sănătate : Medicii de familie, reuniți la Mamaia
Pagina a fost generata in 0.6487 secunde