MEC dorește să revizuiască modul de pregătire a personalului didactic

242
MEC dorește să revizuiască modul de pregătire a personalului didactic - whatteachersneedtoknowaboutusing-1584631103.jpg

Articole recomandateMinisterul Educației și Cercetării a lansat un proces de revizuire a modului în care se organizează pregătirea personalului didactic, prima acțiune fiind aceea de realizare a profilului de competențe ale cadrului didactic, conform agerpres.ro.


Ministerul Educației și Cercetării a propus, pentru anul universitar 2020-2021, bugetarea de locuri pentru programe-pilot de masterat didactic.
Potrivit unui comunicat de presă, MEC a realizat în acest sens un chestionar pentru opinia publică.


"Grupul de lucru format cu acest obiectiv va propune un profil de competențe ale cadrului didactic, astfel încât să poată fi structurat programul de pregătire profesională. Procesul de elaborare a acestui profil de competențe va cuprinde mai multe activități, printre care și o consultare publică a părților interesate, prin intermediul unui chestionar care este disponibil în perioada 19 martie - 5 aprilie 2020, accesând linkul  https://profilcd.questionpro.com. În acest sens, Ministerul Educației și Cercetării invită toate persoanele interesate să completeze acest chestionar. Considerăm că opiniile fiecărui actor implicat în procesul educațional sunt importante și contăm pe un număr cât mai mare de răspunsuri, pentru a înțelege cât mai bine așteptările din societatea românească", afirmă sursa citată.


Conform aceleiași surse, răspunsul va fi unul anonim și va fi utilizat doar pentru demersul de cercetare realizat de Ministerul Educației și Cercetării.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2915 secunde