Selecție pentru viitorii membri CNATDCU în mandatul 2020-2024

255
Selecție pentru viitorii membri CNATDCU în mandatul 2020-2024 - selectiepentrumembrii-1584542403.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Educației și Cercetării a inițiat demersurile pentru selecția viitorilor membri ai Consiliului General al Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), mandatul 2020 – 2024. Măsura a fost luată având în vedere faptul că mandatul membrilor comisiilor de specialitate și ai CNATDCU încetează în data de 10 iunie.

Pentru asigurarea transparenței și calității procesului de selecție a viitorilor membri, Ministerul Educației și Cercetării a decis constituirea, pentru fiecare comisie de specialitate a CNATDCU, a câte unui Comitet de selecție ad hoc, fiecare format din 3-5 personalități. Dintre acestea, este preferabil ca una să aibă afiliere instituțională în afara României. Membrii comitetelor de selecție nu vor face parte din CNATDCU în mandatul 2020-2024.

Comitetele de selecție, a căror componență va fi făcută publică, vor analiza aplicațiile încărcate pe platforma brainmap.ro pentru calitatea de membru al CNATDCU și vor înainta Ministerului Educației și Cercetării lista cuprinzând propunerile pentru componența respectivei comisii de specialitate a CNATDCU.

Aplicațiile individuale pentru calitatea de membru CNATDCU se depun pe platforma brainmap.ro. Pentru deschiderea contului pe această platformă este necesară o adresă de e-mail și o parolă aleasă de utilizator. Apelul este deschis în perioada 18 martie - 30 aprilie 2020. Nu sunt eligibili demnitarii și membrii structurilor de conducere ale partidelor politice. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4228 secunde