Noaptea Bibliotecii și Ziua Dobrogei, sărbătorite la sfârșit de săptămână

223
1
Noaptea Bibliotecii  și Ziua Dobrogei, sărbătorite  la sfârșit  de săptămână - noapteabibliotecii4-1447178895.jpg

Articole de la același autor

Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" Constanța va sărbători, la sfârșit de săptămână, «Noaptea Bibliotecii», eveniment ce include lansări de carte, expoziții, ateliere, proiecții de film, teatru. Manifestările vor avea loc în data de 14 noiembrie, între orele 15.30 - 24.

Directorul bibliotecii, Corina Apostoleanu, a declarat că programul mani-festărilor va începe la ora 16, în holul bibliotecii, cu inaugurarea Expoziției de carte și documente: "1878 - Renașterea Dobrogei", la care vor participa prof. univ. dr. Valentin Ciorbea și dr. Virgil Coman.

La ora 16.30, va urma lansarea cărții "O țară din povești: Dobrogea", de Ioan Simionescu, ediție anastatică, iar de la ora 17, Ora de lectură pentru copii. Tot la ora 17, se va face un inedit tur al bibliotecii, sub formă de concurs. În același timp, constănțenii pot admira, în cadrul "Atelierului de obiecte decorative", flori, brățări, salbe pentru copii.

La ora 17.30, în aula bibliotecii, etaj II, actorii Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" vor prezenta "Povestea porcului".

Începând cu ora 18, va fi organizat un "Atelier de quilling pentru copii". Va urma "Atelierul de semne de carte și legare de carte pentru adolescenți și tineri".

Și studenții Facultății de Arte, din cadrul Universității "Ovidius" Constanța, sub îndrumarea lect. univ. dr. Dana Trifan Enache, vor oferi, începând cu ora 19.30, spectacolul de teatru "Hapuri de râs".

Spectacolul de dans de societate și proiecția filmului "Mihai Viteazul" vor încheia manifestările de sâmbătă. 

Comentează știrea

adevar
11 noiembrie 2015
adevar

Acolo cu traficul de femei?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4711 secunde