Pe scena Casei de Cultură

O dramă la care se râde cu lacrimi… și cu Florin Busuioc

168
O dramă la care  se râde cu lacrimi… și cu Florin Busuioc - odramalacareserade-1463316118.jpg

Articole de la același autor

Teatrul Act prezintă, luni, 23 mai, ora 19,30, în premieră la Constanța, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, spectacolul "Fidelitate" de Chazz Palminteri, în regia lui Dragoș Câmpan.


Tânărul regizor face parte din respectabila categorie a celor care au evadat de sub incidența teatralismului consacrat - definit prin excese în interpretare - optând pentru exprimarea simplă, firească, cinematografică, în consonanță cu teatrul contemporan, ale cărui dotări tehnice permit chiar și vorbirea în șoaptă. 


Publicul se va afla în livingul super-elegant al unei familii înstărite (opera scenografei Maria Dore) în imediata apropiere a eroilor piesei și, paradoxal, urmărește - râzând în hohote sănătoase - acțiunea destul de atroce. Tony (Gheorghe Ifrim) este un killer profesionist, pe care Jack (Florin Busuioc) l-a angajat pentru a-l scăpa de Maggie (Adelaida Zamfira), nevasta de care s-a săturat până peste cap în 20 de ani de căsnicie și care, pe deasupra, mai are și o asigurare de 1.000.000 de dolari. Prețul biletului este de 50 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Mai 2016
Stire din Cultură-Educație : Teatru de păpuși,  la Harlequin
Pagina a fost generata in 0.4919 secunde