O elevă de la Mihail Kogălniceanu, votată în Consiliul de Administrație al liceului

1118
2

Articole de la același autor

Conform calendarului făcut public și de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în această perioadă sunt programate în unitățile de învățământ alegerile în consiliile de elevi pe școală.


La Liceul Teoretic "Mihail Kogălniceanu" din comuna Mihail Kogălniceanu a avut loc, joi, 


8 octombrie, procesul de votare a reprezentanților elevilor pentru Consiliul Școlar al Elevilor - posturile vacante -, dar și pentru un loc în consiliul de administrație al liceului. Procesul de votare, pentru elevii din ciclul liceal, a avut loc separat de ciclul gimnazial și pentru structura Școala Gimnazială cu clasele I-VIII Piatra. 


Votul elevilor a fost coordonat de către biroul executiv al consiliului școlar din cadrul acestui liceu, rezultând următoarele voturi: Ștefania Prună, din clasa a VI-a C, și-a adjudecat funcția de vicepreședinte la Mihail Kogălniceanu, iar Raluca Botezatu de vicepreședinte gimnaziu la Piatra. Tănase Colci este noul secretar al consiliului, iar Elis Oturbai - vicepreședinte liceu, Ana Maria Bocea, din clasa a XII-a A, adjudecându-și locul în consiliul de administrație al liceului.


Comentează știrea

Brettgot
10 iunie 2017
cm4tlh0x

wh0cd1746737 provera price

Brettgot
27 iulie 2017
tjtqwfxp

wh0cd148429 tadalis sx amitriptyline zoloft zoloft femcare amoxil example here citalopram

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.844 secunde