Oportunități pentru seri memorabile, în compania artiștilor teatrelor constănțene

901
Oportunități pentru seri memorabile, în compania artiștilor teatrelor constănțene - fond-spectacole-1706899601.jpg

Articole de la același autor

Agenda de spectacole a acestui weekend a fost deschisă deja de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vineri, 2 februarie, când sub bagheta dirijorului Jin Kwon Lee (Coreea de Sud) au evoluat soliștii Si Ah Lee (vioară), Si Won Lee (violoncel), Hye Soo Kim (oboi), Hae Leel Park (violă), Jeon Yun Choi (violoncel), Seongsuk Lee (soprană) într-un „Winter Music Festival”.



Sâmbătă, 3 februarie, de la ora 19, Teatrul de Stat din Constanța ne invită la Sala Studio pentru a fi spectatori la tragicomedia „Memoria apei”, în regia lui Vladimir Anton.

O piesă în care trei surori se întâlnesc, după mulți ani în care nu s-au văzut, și își amintesc întâmplări, rivalități și certuri vechi care dau naștere unor scene de un umor savuros. În distribuție: Laura Iordan- Adrian, Dana Dumitrescu, Alina Manțu, Georgiana Rusu, Andu Axente, Liviu Manolache.

Același Teatru de Stat a programat duminică, 4 februarie, tot de la ora 19, spectacolul „8 Tați”, de Tina Müller, în regia lui Irisz Kovacs. Cu: Ecaterina Lupu, Cristiana Luca, Theodor Șoptelea, Andrei Bibire, Florin Aioane.

Și tot duminică, 4 februarie 2024, dar de la ora 18:30, Teatrul „Oleg Danovski” invită melomanii la operă. „Trubadurul” (în italiană „Il trovatore”), este o operă compusă de Giuseppe Verdi pe un libret de Salvatore Cammarano, scris după tragedia „El trovator” de Antonio Garcia Gutiérrez. Premiera operei a avut loc la Teatro Apollo din Roma, la data de 19 ianuarie 1853.

Soliști: Elena Rotari, Răzvan Săraru, Daniel Pop, Ana Maria Mladinovici Debut, Orest Pîslariu (București), Ionela Duma, Adrian Clinciu, Iulian Bratu, împreună cu Orchestra și Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Regia artistică: Ognean Draganov. Scenografia: Boris Stoinov, Tvetanka Stoinova. Coregrafia - Fănică Lupu-Liești. Conducerea muzicală - Tiberiu Dragoș Oprea. Maestru cor - Adrian Stanache.

La Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” se joacă duminică, 4 februarie, în dublă reprezentație ”Povestea degețelului poznaș”, ca urmare a solicitărilor crescânde pentru acest spectacol.

Conducerea acestei instituții a suplimentat reprezentația de la ora 10,30 cu încă una de la ora 12.

În distribuție: Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Arina Cojocaru, Claudia Brădescu, Grațian Prisacariu, Daniel Minciună, Ion Ciolan.

Preț bilet 15 lei.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.189 secunde