Premiera de la Teatrul „Căluțul de mare” se joacă cu casa închisă

549
Premiera de la Teatrul „Căluțul de mare” se joacă cu casa închisă - x-premiera-1705933800.jpg

Articole de la același autor

Oferit în avanpremieră, la finele săptămânii trecute, spectacolul „Nuntă caut mire și mireasă…” se va juca vineri, 26 ianuarie 2024, de la ora 18.00 pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” cu casa închisă.

Spectacol dedicat etapei de vârstă 12+, „Nuntă caut mire și mireasă” este o comedie plină de savoare, a cărei acțiune se petrece la cumpăna dintre milenii. Este povestea unui trust media de televiziune care se află într-un impas financiar și care încearcă să găsească un eveniment cu impact deosebit la public pentru a ieși din această situație. Și, astfel se decid să transmită în direct nunta unor tineri care va avea un final cu totul neașteptat.

Textul piesei este realizat de Sergiu Bucur, după o idee de Arkadi Arkanov și Grigori Gorin. Regia artistică îi aparține lui Aurel Palade, iar conceptul scenografic Elenei Cozlovschi. Muzica originală a spectacolului a fost compusă de Vlad Crețu.

În distribuție, spectatorii îi vor întâlni pe următorii actori: Denisa Iova, Sergiu Bucur, Emanuel Cristoiu, Rovena Paraschivoi, Radu Niculescu, Cătălina Oțeleanu, Adi Gheo, Inga Marcu, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Dan Cojocaru, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Lică Gherghilescu, Leticia Albu, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.587 secunde