Acțiuni de control în teritoriu ale polițiștilor constănțeni

136
Acțiuni de control în teritoriu ale polițiștilor constănțeni - actiuni-de-control-1705933685.jpg

Articole de la același autor

O nouă acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor de și din autoturisme a fost organizată de către polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția de Poliție Mamaia, duminică. În urma neregulilor constatate pe parcursul controalelor, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare totală de peste 800 de lei.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat activități de prevenire a creșterii gradului de disciplină rutieră. În urma neregulilor constatate, oamenii legii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.500 de lei.

Activități de prevenire și combatere a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră au fost organizate, totodată, de către polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac, la data de 21 ianuarie. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei.

8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.400 de lei, au fost aplicate, tot duminică, de polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, în urma unor activități de prevenire și combatere a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

Nu în ultimul rând, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii publice și liniștii publice, aplicând 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.400 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5175 secunde