"Ora Pământului", marcată cu totul inedit de studenții ovidieni

291
3

Articole de la același autor

Sâmbătă, timp de o oră, de la 20.30 și până la 21.30, Universitatea "Ovidius" din Constanța propune constănțenilor, cu implicarea Facultății de arte, o modalitate alternativă de a "dărui naturii din energia noastră" și de a petrece împreună "Ora Pământului", în premieră națională: spectacolul Ovidius pe întuneric. 


Studenții și profesorii Universității "Ovidius" îl vor celebra, alături de constănțeni, pe marele poet Ovidius, patronul spiritual al spațiului academic tomitan, de la a cărui moarte se împlinesc 1999 de ani, și invită constănțenii la un moment de reculegere culturală.


Inedita manifestare are loc în Aula Magna a Universității "Ovidius", la sediul din b-dul Mamaia. Prof. univ. dr. Radu Niculescu, studenții, Ionuț Dulgheriu, Elera Meregiu, Cosmin Adrian, Roxana Gurău, la pian, lect. dr. Andreea Bratu, îndrumați de prof. univ. dr. Daniela Hanțiu, conf. univ. dr. Alina Cristea, soprana de renume internațional Nicoleta Ardelean, celebra coregrafă Stela Cocârlea - cadre didactice asociate, vor fi protagoniștii acestui eveniment. Intrarea este liberă.


În cadrul acestui concept inedit de a celebra "Ora pământului", ovidienii transformă intenția în practică și, începând cu orele 11, invită pe toți constănțenii iubitori de natură să-i ajute la plantarea a 70 de copaci în parcul din fața Universității "Ovidius" (Campusul Universitar, Facultatea de Medicină).


Comentează știrea

anticul
19 martie 2016
stingerea!

Era si cazul ca la facultatea de Arte sa se dea stingerea, ca era prea de tot. In bezna asta "celebrele" si "internationalele" nu se vad de aula. Ce nu inteleg eu, e ce aveti cu sarmanul poet Ovidius, ca nu v-a facut nimic.

vlad
19 martie 2016
FELICITĂRI !

Felicitări pentru inițiativa plantării unui număr de 70 de arbori ! Constanta chiar are nevoie de astfel de inițiative care să ofere un aer mai curat acestui oraș, mai ales în zone cum este cea a Campusului Universitar ! Cred că, în curând, vom avea un parc de toată frumusețea, acolo ! Felicitări !

cadru didactic
20 martie 2016
pai da!

Am vazut spectacolul, frumos si emotinant! Facultatea de Arte la inaltime! Anticule ce sa mai intelegi? Nu ai cum, neuronul nu-ti functioneaza! Cu regrete profunde pentru tine, dar daca continui cu rautatile, o sa crapi!!! :)))))

Răspuns la: stingerea!
Adăugat de : anticul, 19 martie 2016
Era si cazul ca la facultatea de Arte sa se dea stingerea, ca era prea de tot. In bezna asta "celebrele" si "internationalele" nu se vad de aula...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Martie 2014
Stire din Social : Rompetrol susține Ora pământului
Pagina a fost generata in 0.5857 secunde