Stinge lumina și lasă Pământul să respire timp de o oră!

600
2
Stinge lumina și lasă Pământul să respire timp de o oră! - orapamantului-1458326527.jpg

Articole de la același autor

r De Ora Pământului, constănțenii pedalează prin tot orașul

54 de orașe participă, în această sâm-bătă, la evenimentul global Ora Pământului (Earth Hour), prin stingerea simbolică a luminilor și evenimente dedicate.

WWF-România încurajează indivizi și organizații, companii, instituții publice și centre culturale din toată țara să stingă lumina timp de o oră, pe 19 martie, la ora 20,30. România se va alătura astfel altor peste 7.000 de orașe din mai mult de 160 de țări, pentru a arăta că dorește mai multă determinare și acțiuni concrete din partea deci-denților în adresarea problemelor de mediu.

La Constanța, evenimentul este mar-cat nu numai prin stingerea becurilor, ci și printr-o plimbare pe bicicletă. Sute de tineri au promis că vor ieși să pedaleze pe biciclete în Constanța, pentru a promova acest mijloc alternativ de deplasare într-un oraș sufocat de mașini, devenit o mare parcare. Întâlnirea este programată la ora 19,45, pe platoul din fața Casei de Cultură. Plecarea va fi la ora 20,00, pe următorul traseu: Casa de Cultură - Parc Gară - bulevardul Ferdinand - Harta Mozaic - strada Mircea cel Bătrân - intersecția Capitol - bulevardul Tomis - Dacia –Brotăcei - strada Sucevei - bulevardul Alexandru Lăpușneanu - Dacia (fântână).

Comentează știrea

vasile
19 martie 2016
bani pe net

Castigi garantat!Nu conteaza daca esti student,casnica,somer sau angajat!Daca vrei sa castigi niste bani in plus,aici chiar poti sa castigi!Avem o echipa minunata si un program pas cu pas,special conceput pentru ca tu sa reusesti in cel mai scurt timp sa-ti rotunjesti veniturile!Garantat!Cere acum mai multe informatii la adresa de email [email protected]

daniel d
19 martie 2016
ora lumii

ora pamantului sa fie celebrata in baruri si cluburi, stingem luminile si sa facem dragoste, suntem tineri si meritam distractie; manuale si orare incarcate cu inutilitati; admiteri fara examene.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Martie 2014
Stire din Social : Rompetrol susține Ora pământului
Pagina a fost generata in 0.5645 secunde