Părinții elevilor din Cumpăna au „Citit cu voce tare”

6768
Părinții elevilor din Cumpăna au „Citit cu voce tare” - citit-cumpana-online-1711028029.jpg

Articole de la același autor

În rețeaua celor 50 de școli din țară, care desfășoară Campania „Citim acasă", inițiată de Fundația Noi Orizonturi și „Citim Împreună” România se regăsește și Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu" din Cumpăna.

În cadrul acestei campanii, atât liceul, cât și Biblioteca Comunală "Stela Iorga" au organizat atelierul cu părinții intitulat „Citim cu voce tare", în sala de spectacole a Căminului Cultural Cumpăna.

Dragostea pentru lectură începe foarte devreme, când părinții le citesc seara copiilor, deoarece ei sunt primii care le formează deprinderi celor mici. Toți copiii au o disponibilitate pentru lectură, dar aceasta trebuie valorificată de adulți - părinți, bunici, profesori, bibliotecari. Profesorii, învățătorii și bibliotecarii încearcă să susțină părinții din comunitatea lor să devină cititori mai buni.

De asemenea, primar Mariana Gâju a fost alături de părinții care au participat la acest eveniment, declarând că își dorește să fie un partener de nădejde în derularea acestei campanii.

La activitate au participat părinți din clasele coordonate de învățătoarele Mioara Caragață, Gabriela Luzinschi, Luana Gheorghe, Iuliana Potlog și Dorina Toma.

În perioada următoare se vor mai desfășura două activități: „Noaptea Cititului Împreună" și „Schimb de Cărți".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4906 secunde