Patru profesori ai Colegiului ”Mircea” au participat la un curs în Barcelona

559
Patru profesori ai Colegiului ”Mircea” au participat la un curs în Barcelona - x-colegiul-mircea-1709456403.jpg

Articole de la același autor

Prin programul de acreditare Erasmus 2023-1-RO01-KA121-SCH-000130448, în perioada 26.02-1.03.2024, un grup de patru profesori ai Colegiului Național „Mircea cel Bătrân" Constanța a participat la un curs de formare „ICT for teachers” în Barcelona. Grupul a fost format din prof.dr. Amalia Roșioru (limba română), prof. Doina Bălașa (chimie), prof. Antoaneta Laura Giuglea (informatică) și prof. Andaluzia Arif (limba engleză).

Obiectivul principal al cursului a fost îmbunătățirea competențelor digitale și utilizarea mijloacelor ICT pentru pregătirea materialelor didactice și implicarea activă a elevilor în procesul de învățare.

Cursul a cuprins informații teoretice, precum și exerciții practice de folosire a instrumentelor digitale precum wolframalpha.com, phet.colorado.edu, nearpod.com, screencastify.com, piktochart.com, chat GPT, loom.com și web.diffit.me.

De asemenea, interacțiunea cu alți profesori ce au reprezentat Italia, Polonia și Germania a fost o altă oportunitate de comunicare interculturală, precum și utilizarea unui instrument numit teatru-forum în rezolvarea unor probleme ce implică găsirea unor soluții în situații de criză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9752 secunde