Peste 7.400 de elevi constănțeni participanți la etapa locală a Concursului ”Comorile Condeiului”

890
Peste 7.400 de elevi constănțeni participanți la etapa locală a Concursului ”Comorile Condeiului” - clasa-elevi-mici-1706431534.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în parteneriat cu unitățile de învățământ din județul Constanța, a derulat la finele acestei săptămâni, cea de a X-a ediție a Concursului Județean de limba și literatura română ”Comorile Condeiului”, etapa locală. Aceasta s-a desfășurat la nivelul fiecărei unități școlare din cadrul cercurilor metodice din: Constanța, Eforie, Cumpăna, Mangalia, Negru Vodă, Medgidia, Cobadin, Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Năvodari, Cogealac, Hârșova, Cernavodă, Deleni, Băneasa.

Scopul proiectului este de a ridica standardele calitative ale activității educative școlare prin cultivarea interesului față de limba și literatura română și valorificarea aptitudinilor cognitive ale elevilor și potențialului acestora.

La această competiție au participat 7.463 elevi din clasele a II-a, a III-a și a IV-a, respectiv 2.590 de elevi de clasa a II-a, 2.500 de elevi de clasa a III-a și 2.373 de elevi de clasa a IV-a.

Eventualele contestații se vor depune luni, 29.01.2024, la secretariatele școlilor în care s-a desfășurat concursul. Elevii care au obținut peste 90 de puncte se califică în etapa următoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6091 secunde