Constănţenii sunt aşteptaţi la concursul „Cel mai popular câine adoptat”

39371
Constănţenii sunt aşteptaţi la concursul „Cel mai popular câine adoptat” - x-catei-1694521715.jpg
„Animal Society”, în parteneriat cu „Four Paws International” și cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, organizează joi, 14 septembrie, începând cu ora 17:30, în zona Țara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei, un eveniment dedicat iubitorilor de animale. Pentru această zi, organizatorii au pregătit o mulţime de concursuri distractive cu și despre animale, pentru toți membrii familiei. Astfel, cei care au câini de rasă comună, salvați de pe stradă sau adoptați dintr-un adăpost, sunt invitați să participe la concursul „Cel mai popular câine adoptat” - concurs care dorește să sărbătorească și să promoveze adopțiile, precum și să le amintească tuturor că și câinii de rasă comună pot fi niște animale de companie extraordinare.

De asemenea, în cadrul evenimentului, sunt promovați pentru adopție alţi câini din adăpost. O parte dintre câinii disponibili pentru adopție vor fi prezentați în cadrul evenimentului, iar cei ce vor decide să adopte, vor primi și kit ce conține obiectele necesare pentru începutul unei vieți alături de un câine. De asemenea, aceștia vor primi sfaturi și recomandări utile din partea specialiștilor Animal Society cu privire la perioada de acomodare, creșterea și îngrijirea responsabilă a noului lor animal de companie, dar și multe alte materiale utile.

„Urmărim să sărbătorim și să promovăm adopțiile, din adăposturi publice sau private, pentru că sunt foarte mulți câini care așteaptă, uneori, chiar și o viață întreagă, să fie adoptați”, a precizat Anca Tomescu, președintele „Animal Society”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9117 secunde