Salvaţi vieți, adoptaţi un cățel! 350 de suflete aşteaptă să facă parte dintr-o familie

4744
Salvaţi vieți, adoptaţi un cățel! 350 de suflete aşteaptă să facă parte dintr-o familie - x-catei-1692623211.jpg
Potrivit Primăriei Constanţa, la acest moment, 350 de câini de rasă comună aflați în Adăpostul public pentru Animale Abandonate așteaptă să facă parte dintr-o familie. „Prin decizia de a ajuta un câine, salvăm nu doar viața cățelului adoptat, ci în același timp asigurăm locul în padoc pentru un alt patruped. Persoanele interesate pot veni la Centrul de adopții canine, de pe strada Răscoalei 1907 nr. 4 sau la sediul Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța, din strada Câmpul cu Flori nr. 11 (fostă Vârful cu Dor, nr.5). Aici, avem mulți căței simpatici și disponibili spre adopție gratuită. Printre aceștia se află și Malik, un cățel în vârstă de trei ani, absolut încântător și extrem de prietenos”, au precizat reprezentanţii municipalităţii.

În cazul în care vă decideți să-l adoptați pe el sau pe un alt prieten de-al său trebuie să știți că adopția se realizează doar după ce au fost respectate mai multe condiții:

a) prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

b) dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

c) acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de doi câini. Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon 0733.045.213. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8458 secunde