Restaurantul Integra din cartierul Tomis III, scos la vânzare. Preţ: 2 milioane de euro!

5607
1
Restaurantul Integra din cartierul Tomis III, scos la vânzare. Preţ: 2 milioane de euro! - 11-1692624295.jpg
Principiul conform căruia totul este de vânzare este cât se poate de valabil la Constanţa. În schimbul unui preţ corect, sunt cedate active de tradiţie, construcţii moderne, branduri crescute-n timp, mai ales din industria HoReCa, iar unul dintre acestea este restaurantul Integra din cartierul Tomis III, afacere la cheie într-o zonă cu trafic intens.

Clădirea se desfăşoară pe trei nivele (S+P+1E), având o suprafaţă construită de 1.220 mp pe un teren în suprafaţă de 438 mp. Imobilul este prevăzut cu şase grupuri sanitare, dispuse câte două pe fiecare nivel.

Restaurantul beneficiază de 13 locuri de parcare şi zonă de aprovizionare separată.

La etaj, există un salon ce dispune de 120 de locuri, iar saloanele de la parter şi etaj comunică între ele printr-o scară. Capacitatea restaurantului este 150 locuri la demisol şi 230 locuri la parter şi etaj.

„Se vinde atât imobilul, cât şi afacerea în derulare, cu toate dotările existente în acest moment. Restaurantul poate găzdui diverse evenimente (nunţi, botezuri etc.)”, au transmis reprezentanţii proprietarului.

Clădirea a fost construită în anul 2005 şi renovată în 2012. Preţul este unul pe măsură: 2 milioane de euro. 

Comentează știrea

Andrei T.
22 august 2023
Parcare insuficienta

La o capacitate de 230 de persoane sa ai 13 locuri de parcare este penibil iar clientela acestei locatii nu se adreseaza persoanelor care merg cu atobuzul cu tot respectul pentru acestia. Succes la vanzare !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1807 secunde