Prima ediție a turneului ”Șah fără frontiere”, lansat copiilor ucraineni și români

53347
Prima ediție a turneului ”Șah fără frontiere”, lansat copiilor ucraineni și români - x-turneu-sah-1690791007.jpg

Articole de la același autor

Fundația World Vision România împreună cu Biblioteca Județeană „I.N. Roman” din Constanța organizează turneul de șah "Șah fără frontiere" online, marți, 1 august 2023, ora 19:00 – vârsta participanților de la 5 ani la 17 ani din rândul ucrainenilor și românilor, în cadrul unei activități de integrare a World Vision România și a Bibliotecii Județene Constanța „I.N. Roman”.

„Deoarece copiii ucraineni și români participă deja la sesiuni educaționale de șah implementate de un candidat ucrainean, maestru FIDE de șah la Biblioteca Județeană IN Roman din Constanța, dorim să deschidem competițiile de șah publicului pentru a crește dorința copiilor de a juca acest joc. Copiii ucraineni și români au multe în comun și prin sport pot împărtăși mai multe”, a transmis Răzvan Nicola, specialist educațional World Vision – filiala Constanța.

Primii 10 finaliști ai turneului online vor participa miercuri, 2 august, de la ora 14.00, într-o finală cu un maestru de șah din Ucraina, la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4017 secunde