Concert special, pe scena Harlequin by the Sea, cu Ovidiu Lipan Țăndărică și Stelu Enache

1618
Concert special, pe scena Harlequin by the Sea, cu Ovidiu Lipan Țăndărică și Stelu Enache - 35854012078743016617226325346473-1690790846.jpg

Articole de la același autor

Energia unui mit venit din lumea muzicii rock și emoția cântecului aromânilor macedonenilor din întreaga lume sunt aduse de Ovidiu Lipan Țăndărică și Stelu Enache vineri, 4 august, pe scena Harlequin by the Sea, care se reunesc într-un concert special.

Aranjamentele muzicale ale concertului pun în valoare genurile muzicale care se întrepătrund, aducând un suflu nou muzicii.

Ovidiu Lipan Țăndărică și Stelu Enache au cântat împreună în mai multe formule de spectacol de-a lungul a 20 ani de colaborare.

Ovidiu Lipan Țăndărică a lansat proiectul cu Stelu Enache după o carieră spectaculoasă în muzică, într-un moment în care a înțeles că muzica românească poate evolua prin influențe de suflet, emoție și muzicalitate din zona aromână sau balcanică. Vocea lui Stelu Enache venind din muzica folk, muzica corala și purtând în sufletul lui de armân melodii ale familiei sale, melodii care i-au însoțit pe armâni sute de ani prin Balcani, a reușit alături de alămurile Fanfarei din 10 Prăjini și ritmul extraordinar al lui Ovidiu Lipan Țăndărică să aducă un stil unic de interpretare.

Împreună au compus și lansat trei albume „Bachita“, „Ischender“, cu participarea extraordinară a marelui artist Gheorghe Zamfir, precum și albumul „Celnic“.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3573 secunde